Evadare din timp.

28 Oct

”  A fost odată ca niciodată un prinț și o prințesă care trăiau într-un castel mirific, înconjurat de apă cristalină în care se aflau crocodili. Crocodilii erau foarte pașnici și ușor domesticiți, tocmai de aceea nu reprezentau un pericol pentru micuțeniile prinților.

Dat fiind faptul că aveau deja trei micuțenii, aceștia au învățat în timp cum să conviețuiască pașnic nu numai cu crocodilii, ci și cu păsărelele cerului, care își făcusera cuib în vârful castelului. Însă, într-o zi de 13 februarie, băiatul cel mai mare a furat prima stea de pe cer și a pus-o în părul mamei sale ca o agrafă care i se potrivea perfect.

Steaua pe care a furat-o era cea mai străluciotare stea de pe tot cerul. În urma acestui gest din partea micuțeniei cea mare, mama prințesă și-a amintit că prințul ei era deja de trei ani plecat în căutarea dragonilor care amenințau cetatea peste care domneau. Dar cine poate înțelege tristețea prințesei părăsite? Să renunțe la siguranța căminului său pentru a se aventura… ce snob! Dar el vroia doar să o protejeze…

Poate păsările cerului? În naivitatea ei, într-o noapte a visat că dragonii cei răi îl răniseră pe prințul ei! Cum s-ar fi putut întâmpla asta? …era doar cel mai bun spadasin pe care îl avuse lumea până atunci! Prințesa era însă într-o stare confuză. Ce să facă? Îl aștepta. Așa cum l-a așteptat trei ani, își punea și acum răbdarea la încercare…. ”  pentru continuare click aici.

şi acum explicaţia : asta e ceea ce eu şi colegul meu preferat, Sami, facem în timpul cursurilor şi seminariilor de sociologie.

rândurile italice îmi aparţin, iar celălalte îi aparţin.  lectură plăcută 😀

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: